torstai 11. toukokuuta 2017

Neuvolakuulumisia rv 32

Rv 30+0
Tiistaina oli tosiaan neuvola, jossa oli kaikki hyvin. Tällä kertaa oli tarkoitus olla isyydentunnustus, mutta mies joutuikin heti töiden alettua työreissulle, joten tästä tuli ihan tavallinen käynti ja isyydentunnustus siirtyi kesäkuulle, toivottavasti sillon ollaan molemmat terveinä ja päästään sinne kans... Juteltiin imetyksestä ja muutenkin niistä ajoista, kun vauva on syntynyt. Tavallaan tuntuu niin kaukaiselta, mutta toisaalta, laskettuun aikaan on tänään tasan 2kk, ei mitenkään ihan hirveästi enää ja voihan se vauva syntyä sieltä jo vähän aiemminkin. 

Neuvolakuulumiset:
Sf 27,5cm (keskikäyrän alapuolella)
Turvotusta on
Syke 148+
Painoa tullut liikaa, osa turvotuksesta
Paineet 115/74
Hb 114

Oireita ja vaivoja tällä hetkellä ihan pirulliset liitoskivut ja turvotus. Alaselkäkin meinaa välillä vähän jumittua, mutta ei onneksi kovin pahasti. Öisin herään usein noin 3-4 aikaan ja sitten tahtoo unen saaminen olla vaikeaa, vauva tykkää siihen aikaan mekastaa masussa vähän ja silloin useimmiten herään kyljen kääntämiseenkin, kun lonkkaa särkee. Viime aikoina on kummalliset unet sentään pysyneet poissa.

Vauvan liikkeistä olen edelleen yhtä innoissani kuin ennenkin.♥ Ihanaa, kun pieni myllertää masussa, vaikka välillä se osaa olla jo hieman epämukavaakin. Neuvolassa tutkittiin, että vauveli olisi pää alaspäin, ja saisi tietysti nyt pysyäkin niin. 

Painosta tuli kans juttua, oli noussut nyt vähän liikaa. Osuutensa on varmasti turvotuksella, mutta on sitä ehkä hieman epäterveellisestikin tullut syötyä. Jäätelö on hyvää jne... Rupesin nyt sitten kirjaamaan syömisiä ylös, jos pysyis tuo herkuttelu paremmin kurissa, kun eihän sitä vaan kehtaa kirjoittaa, että taas tuli vetaistua muutama jäätelö ja suklaata päälle. Tällä systeemillä ilman suurempia kalorinkyttäilyjä on tullut tulosta aiemminkin. Veden juomiseen pitää myös kiinnittää huomiota, jos vaikka tuo turvotuskin vähenisi sen myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti