lauantai 6. toukokuuta 2017

Isyyspakkaus

Eilen tuli äitiyspakkaus matkahuoltoon haettavaksi. Sen sisältö oli aivan ihana (ja siihen voi tutustua Kelan sivuilla) ja sitä oli ihana hypistellä yhdessä miehen kanssa. Tykkään kovasti sen pakkauksen sisällöstä. Tein miehelle kuitenkin oman isyyspakkauksen, johon sain idean jo aikaa sitten muista blogeista. Isät jää helposti hieman sivuun tässä raskauden aikana ja odotuksessa, vaikka suuri muutos on tulossa tulevalle isällekin. Miehelle raskaus oli alkuun järkytys, mutta nykyään se suhtautuu tulevaan vauvaan jo ihan hyvillä mielin.

Ikävä myöntää, mutta hankintojen osalta mie olen aika lailla jyrännyt miehen yli ja tehnyt ne osittain jopa siltä kysymättä. Miehellä ei tosin ole suuria toiveita tai kiinnostustakaan kai ollut, sen mielestä kesään on vielä niin mahdottoman pitkä aika. Viime aikoina mies on kumminkin osoittanut vähän enemmän kiinnostusta vauvaa ja hankintoja kohtaan, ja selvästi tuntenut jäävänsä sivulliseksi, kun minun päässä ei paljon muuta pyörikään kuin raskaus...

Halusin isyyspakkaukseen hyödyllisiä juttuja, joita oikeasti tarvitaan ja sen lisäksi jotain pientä kivaa. Isyyspakkaus sisälsi The Walking Dad -t-paidan, Libero Touch -vaippapaketin, hajusteetonta pesuainetta, tutteja, bodyn, kahdet housut, kaksi tuttipulloa, Vauvan omistajan oppaan, Batteryä, shakerin, pari proteiinipatukkaa, suklaalevyn ja Jägermaister -pullon. Lisäksi kirjoitin mukaan paperille tekstin, jossa kerroin, mistä hyvästä mies tämän isyyspakkauksen ansaitsi ja tämän runon:
Ei pieni puu vielä myrskystä tiedä.
Ei pieni puu vielä myrskyä siedä.
Ole suojana pienelle suuri puu,
jotta pienellä juuret vahvistuu.

Sain miehen liikuttumaan tällä pakkauksella. Se tykkäsi kovasti siitä, että tämä oli nimenomaan sitä ajatellen kasattu ja että nuo oli nimenomaan sen juttuja. Tuossa kirjassa oli hyödyllisiä juttuja huumorilla höystettynä eli siinä muodossa, että sitä jaksaa lukea ihan huvikseenkin. Esikoistaan odottavalle isälle isyyspakkaus oli tosi hyödyllinen ja tärkeä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti