tiistai 2. toukokuuta 2017

29 & 30. rv

Tänään poksui uudet viikot, kun alkoi 31. raskausviikko. Olot on edelleen ihan hyvät, liitoskipuja on ja öisin saa käännellä kylkeä lonkkakivun takia, mutta muuten ei mitään. Ei edes närästystä. :) Hormonit vähän meinaa heitellä. Tänään itkin nimittäin mm. sen takia, että pinaattikeitosta ei tullut tarpeeksi sakeaa... Ja muutenkin tuntuu, että koko ajan joku on jotenki huonosti tai mie teen jotain väärin, vaikka mitään syytä ei ole. :D Miesraukkakin joutuu kärsimään, kun sekään ei tee mitään oikein. Oon välillä kyllä ihan kauhea.

Vauveli on kääntynyt nyt kai selkää kohti, kun liikkeet tuntuu vaimeammin. Lähinnä sellaisina vaimeina tömähdyksinä ja möyrintänä. Vähän on ikävä niitä terävämpiä potkuja kyljissä, kun nämä jää välillä melkein huomaamatta ja sitten huolestuu ihan suotta, että liikkuuko se ollenkaan.

Viime viikolla kävin hakemassa pari pussillista vauvan vaatteita 4 eurolla, kun joku halusi päästä niistä eroon. Nyt ei ole enää mitään hurjaa pakkoa hankkia vaatteita. Jonkun verran varmaan tullaan saamaan sitten vauvan syntymän jälkeen ja ja äitiyspakkauksessakin on tulossa jotain, joten vaatetta varmaan sitten on riittävästi. Sukupuolen on vaan nyt parempi olla se, miksi lupailtiin. ;)

Yöt on tosiaan vähän levottomia. Kerran yössä pitää herätä käymään vessassa ja juomassa, lisäksi pitää kääntää kylkeä, kun lonkka kipeytyy, eikä siihen riitä yksi kerta. Lisäksi oon nähnyt muutamana viime yönä niin levottomia unia, että niiden jälkeen pitää hetkiä olla hereillä ja hokea itelleen, että unta se vaan oli. Ei ole inhottavampaa kuin herätä siihen, että unessa putoaa jostakin korkealta. Niitä unia on nimittäin nyt ollut.

Nyt on 10 viikkoa jäljellä laskettuun aikaan ja mulla on myös koko ajan se tunne, ettei millään saada kaikkea valmiiksi. Kehto pitäisi hakea ja sille pitäisi järjestää sopiva paikka. Jonnekin pitäisi saada se hoitopistekin laitettua ja miten sitten meidän makuuhuoneen sisustus, mihin laitetaan vaatteet, kun joko lipasto tai vaatekaappi joutuu lähtemään jonnekin. Ja minnehän me vauvan vaatteet laitetaan. :O Stressaan varmasti ihan turhaan, kyllä me jotenkin saadaan asiat järjestettyä, vaikka nyt tuntuuki siltä, ettei mikään valmistu eikä edisty.

Vappua ei suuremmin vietetty, mie kävin syömässä äidin synttärikakkua, mutta muuten ei mitään ihmeempiä. Simaa ja munkkeja tein, molemmat onnistui tosi hyvin ja niitä on sitten syöty. :D Täällä on vielä niin mahdottoman lumiset maisematkin, lunta on puoli metriä ja joessakin vielä jäät. Saa nähdä, koska se kevät tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti