perjantai 27. heinäkuuta 2018

Ensimmäinen syntymäpäivä


Koti jossa on yksivuotias, omistaa elävän auringonsäteen.

Meidän ihana aurinkoinen Aada täytti vuoden 21.7. ja samana päivänä juhlittiin synttäreitäkin. Synttärit sattui helteisen heinäkuun keskelle, meillä kotona oli lämmintä helteiden ajan noin 28 astetta, joten pidettiin synttärit mummin ja papan luona. Vieraina oli vain isomummo, isotäti, mummot, papat, täti ja eno tyttöystävineen. Kummit ei päässeet töiden vuoksi juhlimaan oikeana päivänä, mutta kävivät sitten myöhemmin.

Juhlat meni tosi hyvin. Leivoin itse synttäreille mansikkakakun, Henkka teki pari pitsaa ja anoppi teki rieskarullia. Lisäksi ostin keksejä, joita kukaan ei tainnut syödä, mutta tulipa syötyä sitten myöhemmin itse. Koristeina oli 1v-ilmapalloja, tavallisia ilmapalloja, värikkäitä lyhtyjä ja kissaservetit.

Aada sai lahjaksi Marimekon mekon, pehmokissan (rakkautta ensi silmäyksellä!), Brion palikkalaatikon, paidan ja hameen, panda-tyynyliinan, Emo ja Poikanen -kirjan, Muumi-aterimet ja leikkipuhelimen. Mieleisiä ja mukavia lahjoja olivat.

Aadan juhlapäivä sujui hyvin, vaikka neiti ei nukkunutkaan kuin autossa hetken aikaa ennen kuin ajettiin mummin ja papan luokse. Yhtään kiukuttelua ei tullut, hieman yliväsynyttä hirinää sen sijaan kyllä juhlien loppupuolella. 😀

Ensi vuonna juhlitaan sitten mahdollisesti isommin ja toivottavasti hieman vähemmän hikisen helteisissä tunnelmissa kotona. Harmillisesti kunnon 1v-kuvat tuo ihana mekko päällä unohtui ottaa, mutta pitää yrittää muistaa ne myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti