torstai 2. helmikuuta 2017

18. raskausviikko


 Rv 16+6 iltapäivällä ja rv 17+2 aamulla
Tänään alkoi jo 18. raskausviikko eli viikot 17+0. Nyt kohdun pitäisi olla noussut jo pari sormenleveyttä navan alapuolelle eli aika ylös. Puoliväli lähestyy kovaa kyytiä ja pikku hiljaa tekee mieli hankkia jo vaunuja, vaatteita ja vaikka mitä.

Kerroin töissä sähköpostilla esimiehelle ja tiiminvetäjälle. Muillekin pitäisi uskaltaa kertoa, mutta en vaan jotenkin saa sanottua. :D Tänään pistin töihin vähän ihonmyötäisempää vaatetta, tunnen itseni niin isoksi, jos vaatteetkin on  telttoja. Jotenkin se kapea vyötärö tai ainakin kapea rintojen alunen jää niin piiloon, kun tuota pyllyä löytyy ja vatsaakin rupeaa löytymään - ja sitten näyttää vaan lihavalta.

Olo on hyvä, ainoa vaan, että etenkin aamuisin hengästyy niin helposti, ettei tahdo jaksaa töihin kävellä. Tai pitää kävellä niin hitaasti, että tuntuu kuin mummotkin menis rollaattoreilla ohi... Onneksi iltapäiväksi yleensä normalisoituu ja pystyy jo kotiin kävelemään reippaasti eikä iltalenkki ole tuskaa.

Selkä vaivaa myös, tai sanottaisko, että vasen pakara. Joko iskias tai si-nivelhän se varmaan on. Toivottavasti ei vaivaa raskauden loppuun asti ja onneksi se tuntuu välillä helpottavan ja liikkuessa monesti menee ohi. Kaikista pahinta on, jos seisoo oikean jalan varassa ja lepuuttaa vasenta ja sitten lähtee liikkeelle.


Pitäisi muuten ehkä kaivaa se oikeakin kamera esille ja ruveta sillä näitä kuvia ottamaan. Näyttää niin laaduttomalta. :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti