lauantai 12. marraskuuta 2016

Väsymys

Väsyttää. Ihan hirveän nuutunut olo aina iltaisin. Tänään se iski kauppareissun ja kakkuleipomusten jälkeen puoli seitsemältä. Henkka kiskoi ylös ja lenkille. Se helpotti hetkeksi, mutta koristeluiden jälkeen väsymys oli niin kova, että tuntui ettei pystyssä pysy. Laitoin kumminkin saunan, kun pesullakin on käytävä ja makoilin sohvalla pää Henkan sylissä. :)

Nyt saunan jälkeen on vähän enemmän energiaa, mutta eiköhän se ole aika kömpiä nukkumaan pikku hiljaa. Toivotaan, että huomenna olisi kaikkiaan hyvä päivä, kun on isänpäivä ja kylästelyjä. :) Aamun ällötyksistä selviää kyllä, jos ne ei kovin pahene siitä, mitä esimerkiksi tänä aamuna oli. 

Käytiin kirpparilla tänään, voi mitä ihania pieniä vaatteita siellä olikaan. ♥ Vauvan vaatteita ei paljon varmasti tarvitse uutena ostella, kirpparilta löytyy varmasti ihan riittämiin hyväkuntoisia vaatteita. Jos nyt uskaltaa näin pitkälle ajatellakaan.

Kuvittelin, että ultra olisi vasta viikon 12 jälkeen, mutta se voidaankin tehdä 11-13 viikoilla. Joten kaipa meillä on siellä ensimmäisessä neuvolassa ultrakin sitten. Aika lailla tasan kuukausi siihen! Joululahjojakin pitäisi ruveta suunnittelemaan oikein tosissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti