perjantai 11. marraskuuta 2016

Ällötys

Kävin eilen kaupoissa katselemassa, löytyiskö jotain kivoja vaatteita itselle. Siinä sivussa kävelin KappAhlin vauvanvaateosaston läpi. Miten ihania ne onkaan, semmoiset pienet vaatteet! ♥ H:nkin kanssa pystyttiin jo puhumaan asiasta ja mietittiin, milloin kertoa muille. Ajateltiin kertoa sitten joulun aikaan, jos vain silloin on edelleen kaikki hyvin. Ja jos äiti ei huomaa jo aiemmin. :D

Mutta aamupahoinvointi tai ainakin tosi etova olo rantautui tänne tänään. Äklöttää, mutta ei onneksi varsinaisesti okseta. Ylämäkeä kiikkuessa työmatkalla tuntui tosin oksennus olevan lähellä. Piti vähän hidastaa tahtia. Vatsan turvotuskin hiippaili kaveriksi jo aamusta. Samoin huimausta on tuntunut jonkin verran, saunassa tuli jo yhtien löylyjen jälkeen sellainen olo, että kohta silmissä pimenee. Kaipa tässä sitten ihan tukevasti raskaana ollaan.
 
Ja eilen tuli verta nenästä, ihan valumalla ja ehdin jo miettiä, loppuuko se ollenkaan. Kivasti alkoi juuri Vaasan leipomomyymälän kohdalla, kun olin kotiin tulossa. Ei ole ikinä sekään matka tuntunut niin pitkältä kuin eilen. Epäilen, että tämän syynä on kyllä talvi ja kuiva ilma, mutta kylläpä nuo limakalvot tuntuu muutenkin kuivemmilta kuin normaalisti. Äiti lupasi lainata ilmankostuttajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti