tiistai 21. maaliskuuta 2017

Ihanat liitoskivut 24+0

Masun kasvua rv24+0 & rv11+0
Kuten otsikko kertoo, liitoskivut on rantautuneet tännekin. Kävin 8 km hiihtolenkin perjantaina ja sen jälkeen olen saanut kärsiä öisin lonkkakivuista, ja muuten kivuista nivusissa. Ai että... Mahtavaa herätä öisin lonkkakipuihin, joutua kävelemään ympäri kämppää ja hieromaan jalkaa, että kipu loppuisi ja saisi taas nukuttua. Liitoskipuja tuntuu aina vähän, mutta pidempien kävelylenkkien ja hiihdon jälkeen etenkin.

Tänään alkoi 25. raskausviikko. Vaavi liikkuu aika paljon, muljahtelee ja potkii. Iltaisin pieni vetelee iltajumpat, öisinkin herätessä monesti hieman potkii ja aamulla on ihana herätä, kun pikkuinen toivottelee taas huomenet potkuillaan. Nautin niin siitä, kun pienen tuntee masussa. ♥

Eilen tein PregLife-sovelluksen raskausjoogaa iltalenkin jälkeen. Jooga kesti tunnin, mutta aika kului ihan siivillä. Teki kyllä niin hyvää, kun tuo jumppaaminen ja venyttely on vähän jäänyt. (Hups) Oli kummasti vetreämpi olo illalla. Täytyy varmaan taas ruveta enemmänkin joogailemaan ja venyttelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti