perjantai 9. joulukuuta 2016

9+3 jännää

9+0!
Nyt oltais niinku menossa jo raskausviikolla 10. Turvotusta on välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta kyllä sitä on. Alavatsalla ei enää ole makkaraa, vaan se on tasainen kiinteä kumpu. Jännää. :D

Ällöä oloa ei enää ole niin kovasti kuin tuossa reilu viikko sitten, mutta tänään jäi subwayssa lounasleipä kesken, kun en vaan saanut sitä enää alas ja Subista apteekkiin kävellessä mietin, että oksentaakohan sitä kohta ensimmäisen kerran. Työkaverin kahvi sai myös ällötyksen aikaan, se haju!!

Nenä on tukossa koko ajan ja välillä väsyttää kovasti, palelee myös välillä ihan kunnolla. Muuten menee ihan hyvin. Pelkään kylläkin koko ajan, että tämä raskaus menee kesken tai on jo mennyt kesken eikä meille mitään pikkuista tulisikaan. Jännää, miten sitä rakastuu siihen pieneen sisällään heti. Tai sen tuntee heti omakseen, vaikka se on vasta olematon möykky.

Henkkakin totesi tuossa yhtenä päivänä, kun näytin Facebookin hellevauvat -ryhmää, että oikeastaan on ihanaa, että meille tulee vauva (jos kaikki hyvin menee) ja että sekin on hyväksynyt asian, vaikka tulikin alkuun kovana järkytyksenä. ♥ Minun RAKAS :')

Tiistaina olisi eka neuvola, jännittää vähän sekin! Saa nähdä tuleeko Henkka mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti